top of page

Додељене националне ознаке квалитета рада за школску 2017/18. годину


6. септембра је у Београду одржана годишња конференција на којој су уручене eTwinning ознаке квалитета рада. Било је 108 награђених наставника за 218 пројеката, чиме је, како кажу домаћини, оборен прошлогодишњи рекорд.

Осећај припадања овој посебној групи ентузијаста је неописив: ту неке велике материјалне користи нема, али... нема места ни сујети, јер су овде сви учитељи, наставници, професори у правом смислу речи: они којима је то позив, а не само занимање.

У протеклој школској години са својим ђацима сам одрадила седам пројеката и свих седам су добили националну ознаку квалитета рада: ДАН ШАРЕНИХ ЧАРАПА - пројекат који је деци донео највише радости, M.E.D. ( Matematical Exploding Dots) посвећен глобалној недељи математике, CHRISMAS IS COMING - у сарадњи са неколико европских земаља где смо представљали божићне и новогодишње обичаје у земљи из које потичемо, КЊИГА О МОМ ГРАДУ 2, ЗИМСКЕ ЧАРОЛИЈЕ МОГА КРАЈА, MAGIC STEPS FOR CULTURAL HERITAGE и коначно TASTE MY COUNTRY. У последња два пројекта смо били и оснивачи, па нас сама чињеница да смо добили ознаке квалитета у свим земљама из које потичу наши партнери чини посебно срећним и поносним.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page