top of page

Европске ознаке за квалитет рада

Пројектно оријентисана настава је од ове школске године обавезна од првог разреда, али дефинитивно није новина у процесу образовања. eTwinning је интернет портал који повезује запослене у школским и предшколским установама широм Европе са циљем да им омогући да заједнички осмишљавају и спроводе пројекте, размењују идеје и примере добре праксе, повезују ученике и обогаћују наставу и већ три године је присутан у Србији.

Уитељица Ружица Вукелић из ОШ,,Никола Тесла“ из Кљајићева је од самог почетка укључена у рад eTwinning-а као оснивач пројеката и као учесник и за то је награђена са укупно 9 националних и 7 европских ознака за квалитет рада.

Сарађивала је са колегама из региона, али и из целе Европе, размењујући са њима методе и стратегије активне наставе и учења и импликације које такав вид учења има на мотивацију ученика и њихова постигнућа. Њени ученици знају да школа не мора да буде досадна и да није баук и са великим задовољством учествују у свим активностима које прокетна настава пружа.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page